Projektek

Budapest Music Expo

Közép-Európa legnagyobb zenei kiállításán két alkalommal is színpadot állítottunk. Több, mint kéttucat együttes lépett fel, többek közt a Konyha, a Kállay Sauders Band, az Apey & the Pea, Petruska, a Belmondo, az Infusion Trió, a Maszkura és a Tücsökraj, a Takáts Eszter és Zenekara valamint a Gereben Zita Quintet.

Fülesbagoly Tehetségkutató

Magyarország egyik legnépszerűbb könnyűzenei versenye. Eddig 5 alkalommal rendeztük meg, és közel 500 együttes jelentkezett rá. A tehetségkutató partnereinek száma évről évre nő. Társaink például az Audio-Technica, az NKA, a Rockstar, a Campus Fesztivál, az Öröm a Zene, a Music Channel és a Zeneszöveg.hu.

Lemezjátszó

Egy olyan programsorozat, ahol egy ismert zenész által kiválasztott kultikus lemezt hallgathat meg a közönség, majd és az est folyamán a muzsikussal Horváth Gergely beszélget. Eddig bő 30 vendége volt a Lemezjátszó-esteknek, többek közt Harcsa Veronika, Kiss Tibi, Lovasi András, Felcser Máté, Beck Zoli és Ferenczi György.

Fülesbagoly blog

Az alapítvány által üzemeltetett, könnyűzenei blog, melyre interjúkat, híreket, koncertbeszámolókat, lemezkritikákat írunk.

Fülesbagoly TV

A Fülesbagoly blog YouTube-csatornája, saját videós tartalommal. Itt lett publikálva a #megmondóka sorozat.